Curs intermedi de Drama Juvenil

Actors Lab Mallorca oferta un curs especial d’interpretació per a joves que desitgin cursar la carrera d’Art Dramàtic. Aquestes classes estan dissenyades per a aquelles persones que sentin un impuls i passió per aquesta professió. És per això que volem convidar-te a participar ja que hem vist el teu potencial o bé, t’han recomanat.

T’oferim dues classes setmanals d’interpretació davant la càmera i teatre, així com els fonaments necessaris per a treballar com a actriu/actor professional i / o entrar dins una escola d’Art Dramàtic en el futur.

Aquest és un curs de nivell professional que té una durada de dos semestres. El preu per mes es de 50 euros.

En aquest curs intensiu descobrirem aspectes principalment pràctics de la interpretació conjuntament amb alguna teoria. Explorarem Stanislavski: memòria sensorial, record emocional, objectiu super objectiu, Meyerhold, Grotowski i molts més.

També produirem showreels de demostració per a cadascun/a amb l’objectiu que els pugueu utilitzar a càstings o, simplement, com a experiència per a que et puguis sentir còmode/a davant la càmera.

Aquest serà un curs intensiu però molt gratificant. Edat recomanada de 16 a 22 anys

Oliver Torr ha treballat com mestre de actores durant quinze anys a Austràlia, Regne Unit, Alemanya i, ara, a Mallorca, basant el seu aprenentatge en mètodes com el d’Stanislavski en conservatoris. També ha impartit classes a cantants d’òpera de tot el món.

 Anna Berenguer és una actriu graduada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona. Cursa també el Màster Oficial d’Estudis Teatrals. Actualment, combina la feina com actriu i creadora escènica amb la docència, impartint classes a la Universitat de Barcelona i a altres centres d’Art Dramàtic.

Tots dos us poden ajudar a realitzar les proves per entrar a les diferents escoles superiors d’interpretació.

per obtenir més informació sobre dates i hores: info@actorslabmallorca.com